Skolan!!!



Hejsan!! Nu är det näst sista lektionen och jag och Maja sitter i ett grupprum och gör precis ingenting! Det är bara 10min kvar och vi var klara med uppgiften vi fick!! Snart so!! :-) 
                          // Lova & Maja! 

Torsdag!!

Hejsan!! 
Idag är det torsdag och det var första dagen i skolan sen jullovet!! Det gick bra och det var skönt att komma tillbaka till rutinerna!! 
Nu ska jag byta om och sedan åka till stallet, Det var ett tag sen så det ska bli kul!!  Imorgon är det fredag, sen så är det helg igen!! :-) jag fyller år på söndag och längtar!!!!! :-) ;-) 

Ullared!!

Hej!! Idag har jag och en kompis varit på Ullared!  Det var jätte kul och vi handlade olika saker,,! Sen fick jag migrän och fick lägga mig i ett mörkt rum på Ullared!! Sen blev jag hämtad!?? :-(  det var inte så kul! :-( :-(    Hoppas värkligen att jag inte får det nästa gång!!
 Nu mår jag bättre men har lite huvudvärk!! :-( //Lova :-) ;-)  

looova.blogg.se

Hej och välkommen till min blogg!! Jag heter Lova och är snart 13år gammal!! Jag gillar att rida och umgås med mina fantastiska kompisar!! Jag kommer att försöka använda bloggen till att lägga ut bilder och berätta om min vardag! Du är alltid välkommen att skriva en fråga/kommentar till mig!! Hoppas att du gillar det som du läser så hörs vi!!!

RSS 2.0